Ua prezantojmë këngëtarin hit për vitin 2018, dasmën tuaj ua bën parajsë ! | VIDEO

Ua prezantojmë këngëtarin hit për vitin 2018, dasmën tuaj ua bën parajsë ! | VIDEO

Remzi Krasniqi është këngëtari i mirënjohur nga Kosova, i cili së fundmi është bërë këngëtari më i kërkuar në organizimin e ahengjeve familjare si në Kosovë ashtu edhe në vendbanimet e tjera shqiptare, shkruan Flaka. 

Krasniqi me grupin e tij muzikor, tashmë ka agjendë të ndeshur thuajse çdo mbrëmje në sezonin e dasmave, prandaj angazhimi i tij në ahengjet e juaja familjare mund të bëhet vetëm me rezervim paraprak.

Argëtimi dhe ndezja e atmosferës festive, e ka bërë këngëtarin Remzi Krasniqi të jetë i pranishëm në shumë ahengje familjare, duke ofruar muzikë origjinale shqipe dhe shumë profesionale.

Krasniqi është i pranishëm edhe në shumë ahengje familjare të shqiptarëve të Maqedonisë. FLAKA 

Amazon darsem te Xhavit Hoti

Posted by Remzi Krasniqi on Saturday, September 6, 2014

 

 

 

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 24 Korrik, 2018 11:11

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.