Universitetet zhvillojnë sondazhe për mënyrën e mësimit gjatë pandemisë

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka September 11, 2020 19:20

Universitetet zhvillojnë sondazhe për mënyrën e mësimit gjatë pandemisë

Një pjesë e universiteteve i kanë përfunduar dhe pjesa tjetër janë duke i zhvilluar akoma sondazhet me studentët për mënyrën e realizimit të mësimit në kohë pandemie.

Këtë e njoftojnë nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës. Në takimin e ministres Carovska me rektorët e universiteteve është konstatuar se nevojitet analizë e tërësishme që do të ndihmojë në krijimin e politikave për përmirësimin dhe përparimin e universiteteve dhe veprimtarisë shkencore në vend.

Ndërkohë, akoma nuk ka një vendim për mënyrën e punës së tyre dhe shtyrjen eventuale të fillimit të procesit akademik, për shkak të pandemisë.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka September 11, 2020 19:20