Ushtrimet pilates gjatë shtatzënësisë

Ushtrimet pilates gjatë shtatzënësisë

Shikoni si duket treningu pilates për shtatzënat dhe dëgjoni këshillat e mamisë dhe edukatorëve të ushtrimeve prenatale se si, kur dhe për ç’shkak duhet ushtruar gjatë shtatzënësisë.

Ushtrimet e kontrolluara ndikojnë në shëndetin e shtatzënës, në kondicionin e saj fizik dhe në tonusin e muskujve.

Gjithashtu, ushtrimi i rregullt shkurton dhe lehtëson lindjen, transmeton Telegrafi.

Nëse nuk keni qenë shumë aktiv fizikisht, ushtrimet e lehta pilates janë zgjedhje ideale gjatë shtatzënësisë…

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Prill 5, 2016 12:46

REKLAMA