Vazhdon seanca për shkarkimin e ministrave Fatmir Mexhiti dhe Azir Aliu

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 9 Shkurt, 2024 22:19

Vazhdon seanca për shkarkimin e ministrave Fatmir Mexhiti dhe Azir Aliu

Vazhdon seanca për shkarkimin e ministrave Fatmir Mexhiti dhe Azir Aliu. Seanca maratonike ka filluar nga paraditja dhe vazhdon akoma. Pavarësisht se salla e Kuvendit është gati e zbrazët, nga fotorja kryesisht flasin deputetët e VMRO-së.

Në sallë nga deputet shqiptarë vetëm Halil Snopçe ka marë fjalën këto orët e fundit, i cili ka lavdëruar punën e këtyre dy ministrave.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 9 Shkurt, 2024 22:19

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare