Vdekja e parë nga koronavirusi në Britaninë e Madhe

Desk
By Desk March 5, 2020 20:09

Vdekja e parë nga koronavirusi në Britaninë e Madhe

Një pacient me kushte shëndetësore themelore ka vdekur pas testimit pozitiv për koronavirus, njofton Royal Berkshire NHS Trust.

“Ne mund të konfirmojmë se një pacient i moshuar me kushte shëndetësore themelore ka vdekur. Pacienti ka qenë më parë brenda dhe jashtë spitalit për arsye jo koronavirus, por me këtë rast është pranuar dhe natën e kaluar është testuar pozitive për koronavirus”, thuhet në njoftim, transmeton gazeta britanike Mirror.

Desk
By Desk March 5, 2020 20:09