Vdes edhe një pacientë me COVID-19 në Klinikën Infektive

Desk
By Desk April 25, 2020 23:18

Vdes edhe një pacientë me COVID-19 në Klinikën Infektive

Klinika Infektive e QKUK-së njofton se sonte në mbrëmje (25. 04. 2020) në këtë klinikë ka ndërruar jetë pacientja F.G. (1947), nga Komuna e Shtimes.

“Pacientja është spitalizuar në Klinikën Infektive me datën 20.04.2020, dhe krahas infeksionit COVID-19 ka qenë e diagnostikuar edhe me sëmundje të tjera kronike.
Kjo është vdekja e 15 në QKUK nga Covid-19 dhe e njëzeta (20) në nivel vendi nga kjo sëmundje”, thuhet në njoftimin nga Klinika Infektive-QKUK.

Autor: RTKlive

Desk
By Desk April 25, 2020 23:18