Vdes një person në Manastir, ishte në izolim prej 13 ditësh?

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka March 31, 2020 09:56

Vdes një person në Manastir, ishte në izolim prej 13 ditësh?

Manastiri ka edhe një person të vdekur sot, një 66-vjeçar që ishte në izolim 13 ditë më parë, me simptoma të buta të sëmundjes, shkruan Vecer transmeton gazeta KOHA.

Sipas informacioneve nga atje, ai ka qenë jashtë vendit dhe pas kthimit i është nënshtruar procesit të izolimit.

Pasi disa herë ai nuk e hapi telefonin dhe hapi derën, fqinjët nuk e panë që po dilte nga shtëpia, policia vendosi t’i bëj kontrollë në shtëpi duke e hapur kështu derën me forcë.

Raportohet se i është marë material për testim nga epidemiologët e shëndetit publik, derisa rezultatet pritet të publikohen sot. 

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka March 31, 2020 09:56