Vendet më të lira për t’i kaluar pushimet në botë

Vendet më të lira për t’i kaluar pushimet në botë

Hoppa, së fundmi ka publikuar vendet më të lira për t’i kaluar pushimet në vende të ndryshme të botës.

Për t’i gjetur këto vendet më të lira, Hoppa e ka kalkuluar koston mesatare të një personi për çdo vend, duke i përfshirë shpenzimet e udhëtimit, hotelit etj.

Telegrafi i sjell për ju katër vendet më të lira për t’i vizituar, si dhe shpenzimet që kërkohen.

4) Cape Town, Afrikë Jugore
No. 5. Cape Town, South Africa — £66.02 ($93.30)

Shpenzimet për taksi: 7.40 euro

Shpenzimet e hotelit: 62 euro

Shpenzimet e bukës: 21 euro

Birra: 1.50 euro

Një shishe verë: 4.80 euro

3) Bankok, TajlandëNo. 3. Bangkok, Thailand — £61.44 ($86.82)

Shpenzimet për taksi: 2 euro

Shpenzimet e hotelit: 46 euro

Shpenzimet e bukës: 19 euro

Birra: 2.50 euro

Një shishe verë: 14 euro

2) Tenerife, SpanjëNo. 2. Tenerife, Spain — £58.68 ($82.92)

Shpenzimet për taksi: 3.62 euro

Shpenzimet e hotelit: 49.08 euro

Shpenzimet e bukës: 31 euro

Birra: 2 euro

Një shishe verë: 4.5 euro

1) Budapest, HungariNo. 1. Budapest, Hungary — £40.34 ($57.01)

Shpenzimet për taksi: 5.78 euro

Shpenzimet e hotelit: 28.90 euro

Shpenzimet e bukës: 25 euro

Birra: 2 euro

Një shishe verë: 4.7 euro

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Prill 14, 2016 07:55

REKLAMA

PARTNER