Vendoset tabelë me emrin e ri në Qeveri

Desk
By Desk 1 Prill, 2019 20:11

Qeveria vendosi pllakën me emrin e ri Republikën e Maqedonisë Veriore, përpara hyrjes së ndërtesës, përcjell FLAKA.

Emri “Qeveria e Republikës së Maqedonisë Veriore” është përkthyer në tri gjuhë, në gjuhën maqedonase, shqipe dhe angleze.

Tabela me emër të ri kushtetues u krijua një ditë para vizitës së kryeministrit grek Alexis Tsipras, kryeministrit të parë grek që arriti në një vizitë zyrtare shtetërore që nga pavarësia. FLAKA

Desk
By Desk 1 Prill, 2019 20:11