VERA 2017 | Aliko në Vlorë, vendi i përallave verore. Ofertë fantastike | VIDEO

VERA 2017 | Aliko në Vlorë, vendi i përallave verore. Ofertë fantastike | VIDEO

Agjencia Turistike Traveller’s Point me Seli në Gostivar dhe Tiranë, për sezonin turistik Vera 2017 në Shqipëri, ka sjell në ofertë edhe kompleksin turistik  Aliko. Hoteli ka 28 dhoma 4 jane suita, 4 dhoma teke , 4 dhoma matrimoniale dhe 16 jane dhoma familiare.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Gusht 3, 2017 10:59

REKLAMA

PARTNER