VERA 2017 | Hotel “Regina” në Vlorë u sjellë ofertën e parezistueshme | VIDEO

VERA 2017 | Hotel “Regina” në Vlorë u sjellë ofertën e parezistueshme | VIDEO

Agjencia Turistike Traveller’s Point me Seli në Gostivar dhe Tiranë, për sezonin turistik Vera 2017 në Shqipëri, ka sjell në ofertë edhe kompleksin turistik “Regina” në Vlorë.

 

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Gusht 3, 2017 11:05

REKLAMA