Versioni i ri i Android po qarkullon në OnePlus

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka 21 Shtator, 2018 22:56

Versioni i ri i Android po qarkullon në OnePlus

Nuk ka më shumë se një muaj  që versioni i ri “Android Pie” është lansuar dhe është duke qarkulluar në OnePlus 6.

Shpejtësia me të cilën OnePlus e ka marr versionin e ri është impresionuese, duke e ditur që pajisjeve tjera Android ju merr shumë kohë për të t’u pajisur me versionin e ri.

Më pak se 15% e pajisjeve Android kanë versionin “Oreo” që ishte para versionit “Pie”.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka 21 Shtator, 2018 22:56