Veshja e Mbretëreshës kushton pak, por duket kaq e shtrenjtë

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka 13 Dhjetor, 2019 23:00

Veshja e Mbretëreshës kushton pak, por duket kaq e shtrenjtë

Kur vjen puna te stili, Mbretëreshë Rania e Jordanisë gjithmonë godet aty ku duhet.

Ajo arrin të balancojë kodin e ngatërruar të veshjes me zgjedhjet moderne dhe guximtare. Veshja e saj gjatë një ceremonie të mbajtur pardje ishte shembulli perfekt i kësaj balance.

Bluza dhe fundi, të dy nga Zara, kanë printe që bien në sy dhe s’mund t’i injorosh lehtësisht.

Për të zbutur pamjen, ajo zgjodhi një çantë nga Gabriela Hearst. Gjithë veshja kushton 61 euro, por nuk duket apo jo?

Në dallim nga Mbretëresha Elizabeth – që përdor çantat e vetëm një dizajneri, Launer – mbretërorë të tjerë nuk kanë frikë të guxojnë me trendet e reja.

Nina, çanta në foto nga Gabriela Hearst, është epitoma e luksit. Meghan Markle e ka në dy ngjyra, ndërsa Mbretëresha e Jordanisë, në një.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka 13 Dhjetor, 2019 23:00