Vetëm 33.863 qytetarë mund të lëvizin gjatë orës policore në Maqedoni

Vetëm 33.863 qytetarë mund të lëvizin gjatë orës policore në Maqedoni

Në total 33.863 leje për lëvizja gjatë orës policore ka dhënë Ministria për Shoqëri Informatike deri më 22 mars deri sot. Në këtë numër nuk hynë lejet e kompanive private që kanë ndrim të tretë.

“MSHIA ka jep leje të punësuarve nëpër institucione, shtabeve të krizës, ekipeve mediale që punojnë në terren, bukëpjekësve. Numri i lejeve të dhëna është 33.863 është vetëm për këto sektorë”, shprehen nga MSHIA.

Ndryshe, Maqedonia tashmë një kohë ka vendosur orën policore që fillon nga ora 21:00 dhe zgjatë deri në ora 5 të mëngjesit, përveç fundjavave kur nisën nga ora 16:00 dhe përfundon në ora 5.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 31 Mars, 2020 21:06

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.