Vithkuqi që nuk njohim, i bekuar dhe i harruar

Vithkuqi që nuk njohim, i bekuar dhe i harruar

Ilnisa Agolli, sot na çon 25 km larg qytetit të Korçës, në Vithkuq.

Në Vithkuq peisazhet janë mahnitëse dhe çezmat plot 100. Ka dhe një kishë e cila ruan eshtrat e të vdekurve.

Po ç’thonë vithkuqarët? Si e ndjejnë veten? Të bekuar apo të harruar? Ndiqni episodin e plotë për më shumë.

Top Channel

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 9 Tetor, 2019 13:57

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.