Viti jubilar, 45 vjet SHKA “Jahi Hasani”

Viti jubilar, 45 vjet SHKA “Jahi Hasani”

Çegrani dhe Gostivari, me 20 korrik kremtoi dy festa se bashku. Në mënyrë dinjitoze u shënua jubileu “45 vjet me SHKA”Jahi Hasani”, një grup artistik shumë i njohur e I afirmuar në vend dhe jasht shtetit, njofton Flaka “Ky ansambel amator nder vite e kultivon zhvillon e promovon folklorin dhe traditen e vendit! Pjesë e manifestimit ishte edhe 20 vjetori nga eksodi kosovar”/ kampi refugjateve ne Cegran, nje ngjarje e madhe historike qe deshmoi humanitetin dhe solidaritetin tone si komb. Flaka

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Korrik 28, 2019 18:30

HAPËSIRË E SPONSORIZUAR
Loading...

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.

REKLAMA