Vjedhja e bankës në Çair, asnjë gjurmë nga autorët

Redaksia
By Redaksia 18 Prill, 2019 15:31

Vjedhja e bankës në Çair, asnjë gjurmë nga autorët

Katër ditë pas grabitjes së armatosur të Bankës NLB, në Çair, asnjë gjurmë nga autorët. Organet kompetente nuk zbulojnë nëse kanë informata por edhe pista për të zbuluar katër grabitësit e armatosur, të cilët lënduan dy të punësuar, sigurimin e bankës dhe plaçkitën 150 mijë euro. Ministri e brendshme topin e hedh tek Prokuroria Publike.

Nga Prokuroria Publike Themelore përgjigjen shkurtë se urdhëresat e tyre ia kanë dorëzuar Ministrisë së Punëve të Brendshme e cila punon në zbardhjen e rastit.

Prokuroria Publike

Ju njoftojmë se prokurori publik i ka dhënë të gjitha urdhëresat e duhura. Për momentin policia punon në zbulimin e autorëve.

Të njëjtat përgjigje nga Ministria e Brendshme dhe Prokuroria publike i morëm edhe për grabitjen e Halk Bankës në lagjen Vizbeg të Shkupit, e cila ndodhi më 4 shkurt për të cilin rast akoma nuk dihen autorët.

Redaksia
By Redaksia 18 Prill, 2019 15:31