VMRO-DPMNE do të mposhtet në zgjedhje kurdo që ato të mbahen, ja kush e thotë

Desk
By Desk May 5, 2020 21:43

VMRO-DPMNE do të mposhtet në zgjedhje kurdo që ato të mbahen, ja kush  e thotë

Në studion e hapur të 24 Analiza në Tv 24 sot, lideri i LSDM-së, Zoran Zaev tha se nuk besonte në bojkotimin e zgjedhjeve, sepse ata gjithmonë shkonin me dialog dhe konfirmoi që ai do të ishte i pranishëm në mbledhjen e liderëve, megjithëse nuk ishte i ftuar zyrtarisht, përcjell FLAKA.

“Do të kërkojmë në mbledhjen e liderëve të dëgjojmë argumentet serioze të institucioneve. Nëse ka një zbutje të masave, ne do të kërkojmë që zgjedhjet të mbahen menjëherë”, tha Zaev.

Zaev tha se momenti kur do të përcaktohet data e zgjedhjeve duhet patjetër të kapet. Ata do të presin vendimin e nesërmëm të Gjykatës Kushtetuese, e cila do ta shpallë vendimin nesër. Ai beson se është tepër vonë në korrik për të dalë në votime, sepse para së gjithash duhet të shikojmë gjendjen shëndetësore, por edhe ekonominë. Prandaj, theksoi Zaev, zgjedhjet duhet të mbahen më herët.

“VMRO-DPMNE do të mposhtet në zgjedhje kurdo që ato të mbahen, sepse qeveria ka suksese serioze. Ne i kemi zgjidhur të gjitha çështjet, “eshtrat e opozitës po tundnin” nga NATO. Pavarësisht nëse zgjedhjet mbahen në shtator ose nëntor, ato do të humbasin. Por, në vitin 2020 do të ketë zgjedhje dhe ato do të humbasin, kështu që është më mirë të shkojmë më herët dhe të përfundojmë këtë punë”, tha Zaev. FLAKA

Desk
By Desk May 5, 2020 21:43