VMRO-DPMNE fillon fushatën kundër Zaevit: Disa u pasuruan, dy milion u varfëruan

Desk
By Desk March 2, 2020 21:17

VMRO-DPMNE fillon fushatën kundër Zaevit: Disa u pasuruan, dy milion u varfëruan

Megjithëse fushata do të fillojë 20 pas 20 ditësh, VMRO-DPMNE tashmë ka filluar vendosjen e bilboardeve. Ata janë një fushatë negative kundër liderit të LSDM-së, Zoran Zaev, përcjell FLAKA.

Aty lexohet: “Disa të pasur, dy milion të varfëruar” dhe “Një euro katrore më sill. Për mua direkt”, dhe ka një montazh foto-motazhë të të Zaev me një çantë Louis Vuitton. FLAKA

Desk
By Desk March 2, 2020 21:17