VMRO-DPMNE: Jemi dëshmitarë të dhunës ndaj përfaqësuesve të zgjedhur që nuk është parë në Evropë

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 11 Nëntor, 2021 20:52

VMRO-DPMNE: Jemi dëshmitarë të dhunës ndaj përfaqësuesve të zgjedhur që nuk është parë në Evropë

VMRO-DPMNE akuzon se qeveria sot ka rrëmbyer një deputet për të qëndruar dhe vjedhur.

Ata deklarojnë se sot jemi dëshmitarë të dhunës ndaj deputetëve, gjë që nuk shihet në Evropën moderne.

“LSDM mban peng një njeri për të vazhduar tenderët në TEC, blerjet e shtrenjta të rrymës, komisionet për vaksina. LSDM bëri cirk nga Kuvendi për të vazhduar me papërgjegjshmëri për 14 të djegurit e gjallë në Tetovë, për vdekjen më të madhe nga COVID në Evropë. LSDM sot e vrau demokracinë. Prandaj jemi në vendin e 111-të në listën e Transparencës dhe do të fundosemi sërish”, thuhet në letrën e VMRO-DPMNE-së.

Ata shtojnë se ndryshimet po vijnë aq sa nuk u shkon për shtat mafiozëve. Ata premtojnë se do të ketë përgjegjësi.

Ndryshe, deputeti i BESA-s, Kastriot Rexhepi sot nuk është paraqitur në Kuvend, ndaj nuk ka pasur votëbesim në Qeveri.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 11 Nëntor, 2021 20:52

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare