VMRO-DPMNE: Kostadinov të pyesë Zaevin se deri ku ka mbëri procesi për “Monstrën”

Desk
By Desk December 14, 2019 21:21

VMRO-DPMNE: Kostadinov të pyesë Zaevin se deri ku ka mbëri procesi për “Monstrën”

Në vend që të mbajë konferenca boshe për shtyp, Kostadin Kostadinov ta pyet Zoran Zaevin se deri ku ka mbëri aktgjykimi për rastin “Monstra” dhe pse lejoi njërin prej vrasësve të shpëtonte, përcjell FLAKA.

Kostadin Kostadinov duhet të zhvillojë një konferencë për shtyp para Ministrisë së Brendshme dhe të pyesë Oliver Spasovski se deri ku ka shkuar hetimi i vrasësit të Martin Janushev, deri ku ka shkuar hetimi i sulmuesve në Ruseveltova, pse asnjë vrasje nuk është zbardhur!?

Sa i përket çështjes së Tomislav Dimitrovski, është çështje private që MPB duhet të hetojë dhe të veprojë në përputhje me ligjin.

Qytetarët presin hetime dhe ndjekje penale të krimeve nga kjo qeveri, por LSDM nuk mund ta bëjë këtë, ajo do të zbatohet nga qeveria e re e VMRO-DPMNE-së pas 12 prillit. Kur të gjithë ata që kanë shkelur ligjin, do të përgjigjen. FLAKA

Desk
By Desk December 14, 2019 21:21