VMRO-DPMNE: Pse nuk jepet terapi në shëndetësinë publik, kurse është në dispozicion me para në sektorin privat?

Desk
By Desk November 11, 2020 22:39

VMRO-DPMNE: Pse nuk jepet terapi në shëndetësinë publik, kurse është në dispozicion me para në sektorin privat?

Filipçe duke i publikuar rezultatet në mesnatë nuk do të mbulojë numrat tragjikë, reagoi VMRO-DPMNE, pasi Ministria e Shëndetësisë njoftoi se 1,321 raste të reja me kovidat 19 u regjistruan dhe 26 pacientë vdiqën, përcjell FLAKA.

“Filipçe nuk jep dorëheqjen, dhe kjo është akti më i vogël që ai mund të bëjë në këtë situatë. Filipçe, pasi nuk jep dorëheqjen, ne e pyesim nëse ndien kënaqësi në karrigen e tij kur sheh që humbin jetën. Nuk ka terapi të përshtatshme kudo dhe për të gjithë, kështu që ne pyesim pse terapia me ozon nuk është e disponueshme në shëndetin publik, dmth jepet e reduktuar ndërsa është në dispozicion për para në kujdesin shëndetësor privat”, reagon partia maqedonase opozitare. FLAKA

Desk
By Desk November 11, 2020 22:39