VMRO-DPMNE: Qeveria duhej të merrte një vendim të tillë karantinor edhe për Pashkët

Desk
By Desk 22 Maj, 2020 21:25

VMRO-DPMNE: Qeveria duhej të merrte një vendim të tillë karantinor edhe për Pashkët

Sa i përket vendimit për orë policore, VMRO-DPMNE beson se Qeveria duhet të kishte miratuar një masë të tillë të ngjashme edhe për festat e Pashkëve. VMRO-DPMNE e konsideron një gabim që Qeveria pengoi festimin e Pashkëve, përcjell FLAKA.

“Si atëherë ashtu edhe sot, besojmë se një masë e tillë e rreptë prej disa orësh policie shkel të drejtat dhe liritë e njeriut, veçanërisht pasi është e nevojshme të hapet një debat dhe të vlerësohet efektiviteti i masave të marra, sepse pavarësisht tyre numri i të infektuarve është në rritje”, thuhet në reagimin e VMRO-DPMNE-së. FLAKA

Desk
By Desk 22 Maj, 2020 21:25