VMRO-DPMNE “vërshohet” nga diplomatë të huaj

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka November 1, 2019 20:40

VMRO-DPMNE “vërshohet” nga diplomatë të huaj

Udhëheqësia e VMRO-DPMNE opozitare, e udhëhequr nga kryetari Hristijan Mickoski, sot ka zhvilluar një seri takimesh me përfaqësuesit diplomatikë, përcjell FLAKA.

Sipas informacionit jozyrtar nga DPMNE, ata zhvilluan takime me ambasadorin britanik Rachel Galloway, ambasadorin rus Sergei Bazdnikin dhe drejtorin e departamentit të shtetit të SHBA për Evropën Juglindore Daniel Kostelancik.

Partia opozitare gjithashtu tha se ata kishin takime me përfaqësuesit e Institutit Kombëtar Demokratik (NDI) dhe Institutit Ndërkombëtar Republikan (IRI), duke njoftuar se ata do të informonin përmbajtjen e takimeve përmes një deklarate zyrtare. FLAKA

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka November 1, 2019 20:40