VMRO ka insistuar që me ligjin të shfuqizohen lëndët e PSP-së të hapura pas 30 qershorit të vitit 2017 ?

Pas shtatë orëve, negociatat midis pushtetit dhe opozitës për ligjin për Prokurorinë Publike përfunduan pa marrëveshje konkrete. Liderët e LSDM-së dhe VMRO-DPMNE-së, Zoran Zaev dhe Hristijan Mickoski nuk arritën të … Vazhdoni me leximin e VMRO ka insistuar që me ligjin të shfuqizohen lëndët e PSP-së të hapura pas 30 qershorit të vitit 2017 ?