VMRO kërkon dorëheqjen e Zaevit dhe Osmanit

Redaksia
By Redaksia 1 Dhjetor, 2020 13:20

VMRO kërkon dorëheqjen e Zaevit dhe Osmanit

VMRO-DPMNE në protestën e organizuar para Ministrisë së Jashtme kërkoi dorëheqjen e ministrit të jashtëm Bujar Osmani, nën pretekstin se gjatë uikendit në këtë ministri janë zhvilluar negociata me palën bullgare.

“Zaev nuk arriti që ta shndërroj Maqedoninë në shtet evropian, por arriti t’i bashkoj qytetarët kundër tij dhe të kërkojnë dorëheqjen e tij. Askush nuk ka të drejtë të tregtoj me heronjtë, vetëm e vetëm që të mbetet në pushtet. Nuk guxojmë t’i harrojmë luftëtarët që dhanë jetën për Maqedoninë dhe atë nga shteti që ishte okupatorë në Maqedoni. Andaj vlerësojmë se as Bujar Osmani, as Zoran Zaev dhe s Nikolla Dimitrov nuk kanë të drejtë të tregtojnë me interesat e shtetit tonë”, tha Milloshoski.

Redaksia
By Redaksia 1 Dhjetor, 2020 13:20