VMRO: Masat e LSDM-së nuk janë ndihmë për qytetarët dhe ndërmarrjet

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 1, 2020 18:50

VMRO: Masat e LSDM-së nuk janë ndihmë për qytetarët dhe ndërmarrjet

LSDM-ja në mënyrë hipokrite dhe të pafytyrë dëshiron të përfitojë nga vuajtjet e qytetarëve.

Kuazi masat e pushtetit nuk janë kurrfarë ndihme për qytetarët dhe biznesin. Ndërmarrjet të cilat nuk punojnë në kohë të pandemisë, nuk do të mund të aplikojnë për edhe ashtu mjetet e vogla, të cilat i parashikon qeveria.

Sektorë të tërë janë jashtë përfshirjes së masave, e me këtë mijëra familje janë pa të ardhura.

Në kushte kur shtete nga rajoni japin miliarda për ndihmë të qytetarëve, qeveria e LSDM-së nuk jep asnjë denarë.

Maqedonia është sjellur në prag të katastrofës. Pushteti duhet të jetë më përgjegjës. Keqpërdorime të situatës nuk guxon të ketë.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 1, 2020 18:50