VMRO: Sistematizimi në MPB, obstruksion i ministrit të ri

Desk
By Desk December 25, 2019 19:30

VMRO: Sistematizimi në MPB, obstruksion i ministrit të ri

VMRO – DPMNE ka akuzuar Kryeministrin Zoran Zaev dhe Ministrin e Brendshëm Oliver Spasovski për shkelje të Ligjit për Policinë dhe për krim. Opozita beson se sistematizimi i ri në MPB, është i paligjshëm dhe në kundërshtim me praktikën evropiane, dhe me heqjen e decentralizimit të stacioneve policore, MPB është rikthyer 15 vjet më parë.

Desk
By Desk December 25, 2019 19:30