Vogëlushët nga Drenasi me simbolin e shqiponjës nderojnë Fehmi dhe Xhevë Lladrovci

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka 21 Shtator, 2018 12:30

Vogëlushët nga Drenasi me simbolin e shqiponjës nderojnë Fehmi dhe Xhevë Lladrovci

Një ditë pas përurimit të shtatoreve të heroit Fehmi Lladrovci dhe heroinës Xhevë Krasniqi-Lladrovci, vogëlush të Drenasit nderojnë me simbolin e shqiponjës, para shtatoreve të të pavdekshmeve!

Drenas, 21 shtator 2018!

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka 21 Shtator, 2018 12:30