Votimet, organet e rendit të gatshme që të sigurojnë atmosferë të sigurt

Desk
By Desk 21 Prill, 2019 08:07

Votimet, organet e rendit të gatshme që të sigurojnë atmosferë të sigurt

Ministria e Punëve të Brendshme njoftoi se është plotësisht e përgatitur që të sigurojë një atmosferë të denjë dhe të sigurt, në të cilën çdo qytetar i yni do ta realizojnë të drejtën e votës.

Nga MPB-ja  thonë se në pajtim me kompetencat e tyre, e ndjekin të gjithë procesin, me qëllim që dita e votimit të kalojë në një situatë të qetë, pa pengesa dhe në mënyrë dinjitoze siç i ka hije një shoqërie  të lirë dhe demokratike. Theksojnë se me vendosmëri dhe pa kompromis do të  parandalojnë çdo tentativë për çrregullimin e procesit zgjedhor pavarësisht se nga ku apo prej kujt vjen ajo.

Në periudhën e kaluar nëpunësit policorë kanë kaluar përmes aktiviteteve efektive dhe të planifikuara  për  vëzhgim efektiv dhe cilësor dhe sigurimin e përgjithshëm të procesit zgjedhor nga fillimi dhe deri në përfundimin e tij.

Desk
By Desk 21 Prill, 2019 08:07