Votimi në Çair dhe Butel, sipas standardeve (video)

Desk
By Desk 21 Prill, 2019 13:36

Votimi në Çair dhe Butel, sipas standardeve (video)

Votimi në komunën e Çairit dhe në Butel po zhvillohet i qetë dhe sipas standardeve. Gazetarja Melihate Rustemi ka inspektuar disa qendra votimi. Sipas të dhënave paraprake të mbledhura nga terreni, vendvotimet janë hapur në kohë, por raportohet për dalje të ulët të votuesve.

https://youtu.be/39BaHo5XULw
Desk
By Desk 21 Prill, 2019 13:36