WizzAir nga 17 Maj përsëri do ketë fluturime prej Shkupit

Desk
By Desk April 24, 2020 21:57

WizzAir nga 17 Maj përsëri do ketë fluturime prej Shkupit

Një lajm i mirë ka ardhur për të gjithë ata që kanë planifikuar të udhëtojnë gjatë mesit të majit dhe fillimit të qershorit.

Kjo pasi që në prenotimet për udhëtime të ndryshme shihet se kompania WizzAir nga 17 maji do të ketë fluturime nga Shkupi, si dhe nga 1 qershori do të rifillon fluturimet nga Prishtina.

Desk
By Desk April 24, 2020 21:57