Xhaferi drejton mbledhjen e qeverisë në shqip | VIDEO

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 30 Janar, 2024 13:57

Xhaferi drejton mbledhjen e qeverisë në shqip | VIDEO

Kabineti i ri qeveritar sot mbajti mbledhjen konstituive. Kryeministri Talat Xhaferi mbledhjen e drejtoi në gjuhën shqipe, njofton Flaka

Xhaferi në mbledhjen konstituve foli mbi procesin zgjedhor dhe shtoi që qeveria ka obligim të organizon zgjedhje fer, të drejta dhe demokratike, duke apeluar tek anëtarët e kabinetit qeveritar të tregohen bashkëpunues dhe zbatues të obligimeve ligjore.

Xhaferi shtoi që qeveria do të mbanë bashkëpunim të ngushtë me KSHZ, OSBE dhe faktorin ndërkomëtar, me qëllim që procesi zgjedhor të jetë i pakontestueshëm dhe verdikti i popullit të jetë i pacënuar. Flaka

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 30 Janar, 2024 13:57

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare