Xhaferi nuk komenton nismën opozitare për rrëzim të Qeverisë! Nuk shqetësohet për iniciativën!

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 9 Nëntor, 2021 22:27

Xhaferi nuk komenton nismën opozitare për rrëzim të Qeverisë! Nuk shqetësohet për iniciativën!

Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi në paraqitjen e tij të sotme në ClickPlus tha se nuk merret me kalkulimet politike, dhe se rezultati i fundit i kësaj nisme është “akti i votimit” në seancën e mosbesimit ndaj Qeverisë në Kuvend.

“S’ka nevojë që unë të komentoj shumicën e proklamuar politike. Janë kalkulime politike. Rezultati i fundit është akti i votimit”, deklaroi Xhaferi.

Xhaferi tha se ka pasur informacione për mbledhjen e nënshkrimeve gjatë ditës së premte, por që sipas tij kjo paraqet veçori pozitive pasi në të kaluarën marrëveshjet politike janë bërë jashtë Kuvendit.

“Gjithsesi se kam pas informacione, dhe kam qenë në Parlament. Vinin informata që mblidhen nënshkrime. Veçori pozitive mund të thuhet që ka reflektuar spektri politik ,është se takimet e partive politike mbahen në Kuvend. Për këtë arsye është lejuar që të bëhen takime në Kuvend”, tha mes tjerash Xhaferi.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 9 Nëntor, 2021 22:27

06
Dhj
Ambasadorja e SHBA-së në vend, Anxhela Ageler sonte theksoi se është konfuz procesi për zgjedhjen...
06
Dhj
Ajo ka një apartament në Shkup prej 54 metrash katrorë si pronë e saj personale,...
06
Dhj
Riorganizimi i administratës nënkupton reduktimin e disa institucioneve, nga 140 institucione që janë nën ombrellën...
06
Dhj
Qytetarët nuk u besojnë as politikanëve, as institucioneve, kështu vlerëson Insituti për Demokraci, një hulumtim...