Xhaferi: Urime për hapjen e negociatave për aderim!

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka March 24, 2020 16:11

Xhaferi: Urime për hapjen e negociatave për aderim!

 “Të nderuar qytetarë të Republikës së Maqedonise së Veriut, urime për vendimin e Këshillit të vendeve anëtare të Bashkimit Evropian për hapjen e negociatave për aderim me vendin tonë.

Në këtë kohë të vështirë për gjithë njerëzimin, lajmi i kētillë i shumëpritur dhe i merituar, na motivon që të mos humbim shpresë dhe të jemi edhe më të vendosur.

Rrugëtimi vazhdon, ka kohë për festim, tani, qëndrojmë në shtëpi dhe e luftojmë të keqen e përbashkët.
Urime!” – thotë Xhaferi

Për më shumë ndiq linkun:

 
 
Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka March 24, 2020 16:11