Xhaka refuzoi ofertën serioze të skuadrës gjermane

Desk
By Desk April 29, 2020 20:44

Xhaka refuzoi ofertën serioze të skuadrës gjermane

Granit Xhaka për mediat britanike potensoi se kë lënë pas konfliktin me tifozët, ndërsa ka refuzuar edhe një ofërtë serioze nga Herta e Berlinit.

“Gjithë ajo urrejtje ndaj meje, fishkëllima, unë nuk isha mësuar më parë me këto. Ishin të reja për mua, por çfarë u bë, u bë, dhe tani nuk mund ta kthejmë mbrapa. Mbase ishte një keqkuptim dhe të dyja palët kemi pasur një reagim të tepruar.

Skuadra dhe tifozët duhet të punojmë bashkë drejt sfidave të radhës me respekt të përbashkët në respekt të asaj që na bën të gjithëve ta duam këtë sport. Kam pasur kontakte edhe me Hertën e Berlinit, por në fund vendosa të qëndroja në Londër. Pas tre viteve e gjysmë këtu, nuk doja që të hidhja poshtë çdo gjë”, u shpreh Xhaka.

Desk
By Desk April 29, 2020 20:44