Yjet botërorë siç kurrë nuk i keni parë

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka October 16, 2020 22:53

Yjet botërorë siç kurrë nuk i keni parë

Njerëzit e famshëm mund të përballojnë gjithçka që ata duan: pallate luksoze dhe varka, dhoma në hotelet më të mira në botë dhe rroba nga artistët më të mëdhenj.

Sidoqoftë, shumë prej tyre ende preferojnë të bëjnë jetë të thjeshtë, të kujdestarisë së fëmijëve, të shikojnë fotot e familjes dhe të kopshtarisë.

Më poshtë janë disa prej fotove të marra nga paparacët nga vipat të cilët bëjnë një jetë normale.

 

 

 

 

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka October 16, 2020 22:53