Yjet më të njohura mblidhen për një koncert special nga shtëpia

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 11, 2020 22:54

Yjet më të njohura mblidhen për një koncert special nga shtëpia

Shumë të famshëm kanë vendosur të paraqiten në koncertin e radhës speciale të ABC, The Disney Family Singalong!

Koncerti special do të tregoj yjet me familjet e tyre ndërsa ata tregojnë meloditë e tyre të preferuara Disney nga shtëpitë e tyre. 

Christina Aguilera , John Stamos , Josh Gad , Kristin Chenoëeth , Michael Buble , Thomas Rhett , Little Big Toën , Derek Hough , Julianne Hough , Kenny Ortega , Jordan Fisher , Donny Osmond , Auliʻi Cravalho , Luke Evans , Bobby Bones , Erin Andrews , Carrie Ann Inaba , Amber Riley , dhe më shumë yje janë vendosur të shfaqen në speciale. Ryan Seacrest do të jetë në prezantim.

“Nëse ka diçka që ne kemi mësuar të gjithë në javët e kaluara, është të vlerësojmë çdo moment dhe rëndësinë e lidhjes, qoftë me të qeshura, histori apo muzikë”, thotë presidenti i ABC Entertainment, Karey Burke . “Shpresojmë se mund të ndihmojmë në krijimin e disa momenteve të reja të paharrueshme në shtëpinë e të gjithëve, në një mënyrë që vetëm magjia e Disney mund”.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 11, 2020 22:54