Zaev: Dhjetë përqind e deputetëve janë pozitivë ose në izolim së bashku me të afërmit e tyre

Desk
By Desk October 29, 2020 21:30

Zaev: Dhjetë përqind e deputetëve janë pozitivë ose në izolim së bashku me të afërmit e tyre

Kryeministri Zoran Zaev në konferencën e sotme për shtyp pas seancës së Këshillit të Sigurimit me Presidentin Stevo Pendarovski tha se ai ka frikë nga mosfunksionimi i mundshëm në të ardhmen e Kuvendit, sepse, siç thotë ai, aktualisht më shumë se 10 për qind e deputetëve janë pozitiv ose vetë-izolim , ose të familjarët e tyre janë të infektuar me Covid-19, përcjell FLAKA.

“Kam frikë nga mundësia e pahapur për funksionimin online të Kuvendit, edhe pse funksionon. Siç kam informacion, megjithëse mund të mos jenë të sakta, deri më tani nga konstituimi i parlamentit deri më sot, ne kemi më shumë se 10 përqind të anëtarëve të Parlamentit të sëmurë ose të izoluar ose të dashurve të tyre dhe fundi i vjeshtës dhe fillimi i dimrit po vjen”, tha Zaev para mediave.

Ai tha se në këtë moment Parlamenti po funksionon me punë të drejtpërdrejtë dhe se dje, sipas tij, u miratua një nga ligjet më të rëndësishme për huazim nga Banka Botërore, dhe njoftoi se rebalanci i buxhetit në shtëpinë ligjislative do të kalojë së shpejti. FLAKA

Desk
By Desk October 29, 2020 21:30