Zaev e gjeti fajtorin për bllokadën – zgjedhjet në Bullgari

Desk
By Desk November 17, 2020 22:29

Zaev e gjeti fajtorin për bllokadën – zgjedhjet në Bullgari

Kryeministrit Zoran Zaev në Televizionin 21 në emisionin “Click Plus”, mbrojti Kryeministrin bullgar Bojko Borisov dhe tha se ai nuk ishte “fajtor”, por që zgjedhjet që do të mbaheshin atje ishin fajtorë për veton dhe pikëpamjet e Bullgarisë, përcjell FLAKA.

“Unë nuk besoj se vetoja është një dëshirë e Borisov ose e popullit bullgar, por është për shkak të zgjedhjeve që duhet të bëhen në Bullgari”, tha Zaev.

Ai gjithashtu theksoi se Borisov nuk e përgëzoi për çmimin dhe se pas vetos ata nuk u dëgjuan në telefon, por “do ta telefonojë atë” në periudhën e ardhshme për të diskutuar të gjitha zhvillimet e fundit. FLAKA

Desk
By Desk November 17, 2020 22:29