ZAEV I PËRGJIGJET OSMANIT, I TREGON SE SI MUND TË PËRDORET FLAMURI SHQIPTAR

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka May 2, 2019 15:18

ZAEV I PËRGJIGJET OSMANIT, I TREGON SE SI MUND TË PËRDORET FLAMURI SHQIPTAR

Ligjet në vendin tonë janë të qarta dhe precize dhe ato duhet të respektohen. Dihet kur përdoret flamuri i një bashkësie etnike dhe në çfarë rrethana, me cilat dimenzione një të tretën, dy të tretat  dhe ka udhëzime si të përdoret.  Ekzistojnë ligje që kaq shumë vite flasim se si të përdoret flamuri dhe duhet të mësojmë si duhet të respektohen ligjet në tërësi.

Kështu ka deklaruar kryeministri Zoran Zaev duke u përgjigjur në pyetjen e  gazetarëve se si e komenton deklaratën e zëvendës kryeministrit për çështje evropiane, Bujar Osmani, se ligji lejon vendosje të flamurit shqiptar gjithandej. Pas vendosjes së flamurit në Kalanë e Samoilit në Ohër, nga ana e një qytetari nga Kosova.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka May 2, 2019 15:18