Zaev i përgjigjet Siljanovskës: Shkoj te Stevo pasi jam kryetar i LSDM-së

Redaksia
By Redaksia 5 Prill, 2019 22:16

Zaev i përgjigjet Siljanovskës: Shkoj te Stevo pasi jam kryetar i LSDM-së

Kryeministri Zoran Zaev i tha kandidatit për president të Maqedonisë, Gordana Siljanovska, se do të shkojë në tubimet e Stevo Pendarovskit në fushatën zgjedhore, sepse aje shkon si kryetar i LSDM dhe jo si kryeministër, përcjell FLAKA.

“Unë jam edhe kryetar i LSDM-së, dhe natyrisht që kemi të drejtën të kemi vendosmërinë dhe qëndrimin tim. Unë jam një nga drejtuesit e majtë dhe shumica e qeverisë. Sipas Kushtetutës dhe ligjeve në vendin tonë ne kemi bërë zgjedhjen për kandidatin pas të cilit qëndrojmë. Qëndroj hapur, sinqerisht dhe publikisht për të gjithë konceptin e Stevo Pendarovskit dhe prapa Pendarovskit, sepse nuk është vetëm e drejta ime, por është detyra dhe detyra ime të mbështes konceptin dhe kandidatin në këto zgjedhje. Respekt për të gjithë kandidatët, kurrë nuk kam nënvlerësuar askënd, por qytetarët duhet të zgjedhin midis ofertës dhe konceptit”, tha Zaev, duke iu përgjigjur pyetjes së gazetarëve.

Gordana Siljanovska Davkova në duelin televiziv në Telma, kërkoi nga rivali i saj për zgjedhjet presidenciale, Stevo Pendarovski, që të mos e thërriste Kryeministrin Zoran Zaev në tubimet e tij të fushatës, sepse kjo, siç thotë ajo, është e palejueshme. FLAKA

Redaksia
By Redaksia 5 Prill, 2019 22:16