Zaev: Kërkesa për kthimi e K-15, dënohet me ligj!

Zaev: Kërkesa për kthimi e K-15, dënohet me ligj!

Në rast se punëdhënësit kërkojnë nga punëtorët që të kthejnë një pjesë të të ardhurave përfshi edhe K-15, kryeministri Zaev inkurajon këta të fundit që të denoncojnë rastet tek inspektorët kompetent, ministra dhe tek kabineti i tij.

Duke u përgjigjur ne pyetjet e gazetarëve pikërisht në këtë temë, kryeministri Zaev theksoi se një i rast i këtillë eventual paraqet vepër penale, që sanksionohet me burg.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 20 Nëntor, 2019 11:40

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.