Zaev: Me masën e re qeveritare kthehen deri në 18,000 denarë te qytetarët

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka November 6, 2019 22:16

Zaev: Me masën e re qeveritare kthehen deri në 18,000 denarë te qytetarët

Të gjithë qytetarët që blejnë dhe instalojnë LPG, metan ose karburant tjetër alternativ në automjetet e tyre do të kenë mundësinë të bëjnë një rimbursim prej 50% deri në 18,000 denarë. Këtë sonte e njoftoi përmes një statusi në Facebook kryeministri Zoran Zaev, përcjell FLAKA.

“Unë ju bëj thirrje të përfitoni nga masa e re, si një nga masat për të zvogëluar ndotjen e ajrit, duke aplikuar përmes lidhjes vijuese. Për të mbrojtur mjedisin, të bëjmë voztje ekologjike”, shkruan kryeministri. FLAKA

 

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka November 6, 2019 22:16