Zaev: Në tetor përpjekjet tona do t’i kurorëzojmë me datë për fillim të negociatave

Zaev: Në tetor përpjekjet tona do t’i kurorëzojmë me datë për fillim të negociatave

“Sot kemi nder që ta presim mikun tone kreun e këshillit të Evropës z. Donald Tusk I cili asnjëherë nuk ndaloi duke mbështetur rrugëtimin e Maqedonisë drejt BE-së. Shpresojmë që këtë interes të përbashkët ta kurorëzojmë në tetor. Pas 10 rekomandimeve të Komisionit Evropian dhe rezultatet që arritëm, gjithnjë e më shumë jemi të bindur që t’i sfidojmë të gjitha pengesat për fillim të negociatave”, deklaroi Zoran Zaev, kryeministër sipas të cilit rasti “Reket” paraqet test për institucionet e drejtësisë në vend.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Shtator 17, 2019 12:51

HAPËSIRË E SPONSORIZUAR
Loading...

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.

REKLAMA