Zaev: Në zgjedhjet e ardhshme presim deri 100 mijë vota nga shqiptarët

Desk
By Desk May 7, 2020 21:32

Zaev: Në zgjedhjet e ardhshme presim deri 100 mijë vota nga shqiptarët

Kryetari i LSDM-së thotë se në zgjedhjet e ardhshme parlamentare pritjet janë që të sigurojnë nga 70 deri 100 mijë vota nga shqiptarët.

I pyetur se cilat janë se paku 3 projekte të LSDM-së në favor të shqiptarëve, kryetari partisë në fjalë thotë qeverisja e LSDM-së solli barazi mes qytetarëve të Maqedonisë, pa bërë dallime. Sipas tij, janë realizuar projekte të shumta infrastrukturore rrugë dhe kanalizime, janë ndërtuar shkolla, çerdhe, në fund nuk lë pa përmendur edhe Ligjin për Përdorimin e Gjuhëve.

Desk
By Desk May 7, 2020 21:32