Zaev: Një pederast nuk mund ta rrëzojë Qeverinë

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka August 13, 2019 20:33

Zaev: Një pederast nuk mund ta rrëzojë Qeverinë

Kryeministri i vendit Zoran Zaev gjatë një konference për shtyp, duke iu përgjigjur gazetarëve për rastin “Reket”, tha se ai do të lejojë që disa mafiozë kriminelë, një gazetar, dhe duke i kërkuar falje komunitetit LGBT, një pederast të rrëzojnë qeverinë e tij nga pushteti.

Ai theksoi se Qeveria është e vendosur të luftojë deri në fund dhe secili të mbajë përgjegjësi për atë që po ndodh me rastin Reket. Ai flet edhe për Janevën ku e quan qasjen e saj si idoteske dhe se drejtësia duhet t’i shkojë deri në fund kësaj afere.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka August 13, 2019 20:33