Zaev: Nuk e meritojmë këtë padrejtësi nga BE

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka October 22, 2019 21:23

Zaev: Nuk e meritojmë këtë padrejtësi nga BE

Duke folur në emisionin “24 hapur” të sontëm në TV24, Kryeministri Zaev theksoi se njerëzit duhet të marrin një vendim dhe të qëndrojnë në rrugën e integrimit evropian. Ai vuri në dukje se liderët evropianë kishin diskutuar deri në orën 2 të mëngjesit dhe kishin biseduar me ta dhe tha se ishte shumë i zhgënjyer nga vendimi, përcjell FLAKA.

“Populli ynë ka të drejtë të jetë i drejtë dhe të marrë një vendim. Deri në Samitin e Majit, ne nuk duhet të shkaktojmë shqetësime. Të gjithë e ndiejmë hidhërimin. Macron tha se nuk varet nga ne. Ne u përpoqëm në gjithçka, të gjitha argumentet e mundshme. Ne vërtet nuk e merituam atë”, tha Zaev.

Zaev theksoi se interesi i partisë ishte gjithnjë në prapavijë, gjë që është e rëndësishme për përparimin e vendit. Nuk rrezikon debat që mund të prodhojë intolerancë ndëretnike. Në bazë të reformave, ai theksoi se reformat do të përfundojnë.

“Nuk jemi një qeveri e ndritshme dhe i pranojmë dobësitë. Si do të besojnë qytetarët në gjyqësor kur një çështje të rikthehet në jetë? Kemi një vendim të Këshillit Gjyqësor për Kryetarin e Gjykatës Supreme dhe çështjet po dëgjohen sot. Ne të gjithë e dimë se çfarë po ndodhte 2-3 vjet më parë dhe çfarë tani”, tha Zaev. FLAKA

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka October 22, 2019 21:23