Zaev: Për dy vjet, 49.552 vende të reja pune

Zaev: Për dy vjet, 49.552 vende të reja pune

Kryeministri Zoran Zaev në profilin e tij në rrjetin social Facebook ka shkruar se për dy vjet në shtet janë realizuar 49.552 punësime të reja. Zaev thekson se këta numra janë nga qytetarër e sapo punësuar dhe se nuk kanë të bëjnë me numrin e personave të zhvendosur.

“49.552 vende të reja pune në Maqedoninë e Veriut për dy vjet! Sipas Entit Shtetërore të Statistikave, në tremujorin e parë të vitit 2019 janë regjistruar 789.414 të punësuar, ndërsa në tremujorin e parë të 2017 janë regjistruar gjithsej 739.892 punonjës. Këto nuk janë persona të zhvendosur, por qytetarë të sapo punësuar, këtu në vendin tonë” shkruan Zaev në Facebook.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 12 Gusht, 2019 20:25

HAPËSIRË E SPONSORIZUAR

Loading...

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.

REKLAMA