Zaev: Përfitimet ekonomike do të vijnë shpejtë nëse vazhdojmë në rrugën e drejtë

Redaksia
By Redaksia 24 Prill, 2019 21:40

Zaev: Përfitimet ekonomike do të vijnë shpejtë nëse vazhdojmë në rrugën e drejtë

“Numri i papunësisë është 19.4%. Pagat janë në rritje dhe do të vazhdojnë të rriten. Së shpejti do të vijë koha kur qytetarët do të jenë në gjendje të zgjedhin një punë dhe përparim në karrierën e tyre. Këto përfitime ekonomike do të vijnë nëse ndjekim këtë rrugë. Gjithçka tjetër është një kthim në të kaluarën e errët dhe grindje të reja dhe rebelime. Në më pak se dy vjet, shumë gjëra ndryshuan pavarësisht kodimit 11-vjeçar të shtetit nga VMRO-DPMNE”, tha Zaev në tribunën qytetare të kandidatit për presidentin Stevo Pendarovski, e cila u mbajtë sot në Prilep, përcjell FLAKA.

“Forca është në bashkësi dhe për këtë arsye ne po ecim përpara drejt së ardhmes. Le të dalim dhe mbështesim masivisht këtë koncept të kandidatit presidencial, Stevo Pendarovski, i cili bashkon. Ne të gjithë e njohim Stevon. Dhe në 2014 ai luftoi për këtë sot që po bëjmë. Ai mësoi nga Kiro Gligorov dhe këshilloi Branko Crvenkovski dhe Boris Trajkovskin. Nga Gjorgje Ivanov pamë se çfarë nuk duhet. Stevo është një njeri i vërtetë në vendin e duhur. Stevo do të tërheq para dhe do të bashkojë. Stevo bashkon, Siljanovska tërheq prapa. Ajo do të jetë frenë në komisionet e BE dhe bashkësisë ndërkombëtare”, tha Zaev. FLAKA

Redaksia
By Redaksia 24 Prill, 2019 21:40